Nieuwtjes & Planning  2017
 

Er zijn ingrijpende veranderingen geweest. We zijn verhuisd  naar Spanje met de meeste van onze diertjes. Het gaat prima met ze. Natuurlijk blijven we gewoon bereikbaar voor vragen en ontvangen we graag updates. Enkele coontjes pasten niet goed meer in de groep of hebben bijzondere aanpassingen nodig.

We zijn blij dat we inmiddels nieuwe gouden mandjes voor Ace, Kitty, Oddie, Lucy en Elfje vonden. Ze zullen zeker een gelukkig leven hebben in hun nieuwe omgeving, al doet het afscheid pijn. We houden je op de hoogte via mail, facebook en we gaan ook deze site updaten.
 

 
Planning 2017 (later).

28 september 2016 drie schitterende kittens van :

X
Lucy                                      Bear
    IC
Stormy-Sunshine's Illusion         Anverscoon Arctic Bear

------------------
we hadden een nestje in mei 2016 van :

  X
   Foxy                                     Uncle Sam
Anverscoon Foxy              McMary's Uncle Sam
Zie bij kittens !!
-----------------------
 
 
     Eerdere
nestjes zie je bij "nakomelingen"
------------------
 

Heel triest nieuws dat Qwinty op 4,5 jarige leeftijd overleed aan HCM. En dat ondanks de negatieve testen van de ouders. We wensen Marc, Tineke, Damian en Kirsten heel veel sterkte !

  28-11-2015 is Jasper bij ons komen wonen. Jasper komt van cattery TygerTyger en hij was vader van ons V-nestje. We werken aan zijn eigen pagina. Dank aan Michele voor het vertrouwen, we zijn heel blij met de lieverd !! 
 
 

onze twee mannekes Bear en Sam groeien flink op :-)
---------

  
We zijn zo blij dat 19 juli '14 Bear en Foxy (geb 23-04-2014) bij ons zijn komen wonen vanuit cattery Anverscoon. Dank Elena voor het vertrouwen.
Zie verder bij hun eigen pagina.
 

                

 

 

 

Zie ook bij "galerij" voor verdere showresultaten. 
 

 

"mcmary" ook op facebook !